stillbildande.net

En sajt för dig med fotointresse

Naturfotografi i ett nötskal

Naturfotografering är en av den största delarna inom fotografi men vad är det egentligen. många skulle säga att naturfotografi är när man fotar naturen men vad ingår i naturen? Skogar, landskap och djur är ganska självklart, men människor? Man skulle säga dom ingår i naturen med.

Många tror nog att det är lätt att fota natur man tar bara bilder på träd eller hur? men det är mycket svårare än så. När man vill fånga den där fantastiska natur bilden så får man lägga hårt arbete på det ofta brukar det krävas både mycket utrustning och engagemang, fotografer kan stå i timmar på väntan för den perfekta bilden som dyker upp och försvinner på en sekund.

Vad är det som gör att så många fotografer går ut i naturen och står där timme efter timme i våt och torrt hukade i dåliga positioner som får hela kroppen att göra ont? Det är för dom få sekunderna som man fångar den perfekta bilden som man har väntat på och det skapar en adrenalin kick som många gillar.


Välkommen

Välkommen till vår sajt som tipsar dig om fotografering, både för amatörer och för dig som fotograferat ett tag! Vi som skriver på denna sajt har ett genuint fotointresse och letar konstant efter nyheter och annat inom fotografering.

Varmt välkomna!!
- Eva och Anders -

Senaste Nyheterna

Dela på Facebook