stillbildande.net

En sajt för dig med fotointresse

Vart hamnar bilderna?

Att ta bilder med din kamera är inte alla gånger lätt men att få en bra bild är alltid lika kul. Men vart hamnar dom flesta av dina bilder? Troligtvis på datorn eller i telefonen helt bortglömt.

Ibland har vi alla velat ha bilder i fysiskt form, kanske för att föreviga minnen eller får att få en personlig tavla. Men det kan vara klurigt att välja hur man ska göra det. I dagsläget finns det många sätt att få en av sina bilder i fysisk form men vad är egentligen bäst?

Fotoskrivare

Att köpa en fotoskrivare har blivit allt mer populärt i dagens värld. Bäst-I-Test har testat ett antal skrivare. Att dom inte ger den bästa kvalitet är nog lika känt, men de funkar bra för personer som vill ha många bilder utskrivna i mindre format och inte bryr sig så mycket om hur kvaliteten blir på bilderna. Så det ger oss två andra alternativ att titta på om du vill ha en bättre kvalitet på dina bilder.

Framkalla på fotopapper i närmaste fotolab

Om du har en fotobutik i ditt lokala område så kan det vara ett alternativ att gå in där och fråga om dom kan framkalla dina bilder på fotopapper, där kan du få bra kvalité på dina bilder till exempel för mindre fotoramar eller foto album.

Canvas

Den sista sättet att få sina bilder utskrivna är på canvas till exempel hos Canvasframkallning.se Att få sina bilder utskrivna på en riktig duk och kunna hänga den på väggen så den ser ut som en riktig tavla ger den en bra kvalité känsla.


Välkommen

Välkommen till vår sajt som tipsar dig om fotografering, både för amatörer och för dig som fotograferat ett tag! Vi som skriver på denna sajt har ett genuint fotointresse och letar konstant efter nyheter och annat inom fotografering.

Varmt välkomna!!
- Eva och Anders -

Senaste Nyheterna

Dela på Facebook